Τάτα Μαρτίνο, ο νέος προπονητής της εθνική Μεξικού

Τάτα Μαρτίνο, ο νέος προπονητής της εθνική Μεξικού

Έξι μήνες μετά την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Οσόριο, η εθνική Μεξικού ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνο, ως διάδοχο του 57χρονου Κολομβιανού.

Ο Τάτα Μαρτίνο θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό της εθνικής Μεξικού, μετά την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Οσόριο που έγινε τον περασμένο Ιούλιο, δηλαδή μετά το τέλος του Μουντιάλ της Ρωσίας. Πρόκειται για τη σημαντικότερη θέση που αναλαμβάνει ο 56χρονος μετά τη φυγή του από την εθνική Αργεντινής το καλοκαίρι του 2016, αφού στο μεσοδιάστημα υπήρξε προπονητής μόνο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του αμερικανικού MLS.

Ο Αργεντινός έγινε γνωστός από το (εν γένει αποτυχημένο) πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2013-2014, στο τέλος της οποίας οι Μπλαουγκράνα έχασαν το πρωτάθλημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ σταμάτησαν στα προημιτελικά του Champions League. Εκτός από τις παραπάνω, ο Μαρτίνο έχει προπονήσει επίσης διάφορες ομάδες της Αργεντινής και τη Παραγουάης.

Πρωταρχικός στόχος των Σομπρέρος αποτελεί η παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022, εκμεταλλευόμενη και το ταλέντο που έχει αρχίσει να παρουσιάζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, με πρωτοστάτη τον Ίρβινγκ Λοσάνο της Αϊντχόφεν. Ο Μαρτίνο θα κάνει ντεμπούτο στο φιλικό παιχνίδι της 22ης Μαρτίου με αντίπαλο τη Χιλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ