Πετυχημένη η εγχείρηση για Μαραντόνα

Πετυχημένη η εγχείρηση για Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο στομάχι και πλέον αναρρώνει προκειμένου να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ντοράντος.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν μερικές μέρες, πήγε για ένα καθιερωμένο τσεκ-απ και διαπίστωσε ότι έχει εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι! Ο Ντιεγκίτο ενημερώθηκε μάλιστα από τους γιατρούς πως πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, διότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν καθυστέρησε καθόλου και πράγματι έκανε την επέμβαση η οποία ήταν επιτυχημένη και πλέον αναρρώνει προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στους πάγκους. Η κλινική όπου έκανε την εγχείρηση στο Μπουένος Άιρες εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και τόνισε πως ο Μαραντόνα είναι καλά και η επέμβαση απόλυτα επιτυχημένη, ενώ αναφέρουν πως διήρκησε μόλις μία ώρα.

Πλέον ο Ντιεγκίτο θα παραμείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να αναρρώσει και να επιστρέψει στην Ντοράδος του Μεξικό όπου και είναι προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ