Πετυχημένη η εγχείρηση για Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο στομάχι και πλέον αναρρώνει προκειμένου να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ντοράντος.

Πετυχημένη η εγχείρηση για Μαραντόνα | to10.gr

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν μερικές μέρες, πήγε για ένα καθιερωμένο τσεκ-απ και διαπίστωσε ότι έχει εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι! Ο Ντιεγκίτο ενημερώθηκε μάλιστα από τους γιατρούς πως πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, διότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν καθυστέρησε καθόλου και πράγματι έκανε την επέμβαση η οποία ήταν επιτυχημένη και πλέον αναρρώνει προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στους πάγκους. Η κλινική όπου έκανε την εγχείρηση στο Μπουένος Άιρες εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και τόνισε πως ο Μαραντόνα είναι καλά και η επέμβαση απόλυτα επιτυχημένη, ενώ αναφέρουν πως διήρκησε μόλις μία ώρα.

Πλέον ο Ντιεγκίτο θα παραμείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να αναρρώσει και να επιστρέψει στην Ντοράδος του Μεξικό όπου και είναι προπονητής.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο