Ο Νέρες του Άγιαξ αγνοούσε τις κλήσεις για την… Εθνική Βραζιλίας

Ο Νέρες του Άγιαξ αγνοούσε τις κλήσεις για την… Εθνική Βραζιλίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας , Τίτε, καλούσε στο τηλέφωνο τον Νέρες, όμως εκείνος δεν το σήκωνε επειδή ήταν άγνωστος ο αριθμός...

Η επιτυχία του χτυπούσε την πόρτα ή καλύτερα τον… καλούσε στο τηλέφωνο, όμως εκείνος αρνούνταν να το σηκώσει. Όσο αστείο και αν ακούγεται, ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, τηλεφωνούσε μάταια στον Νέρες για να του ανακοινώσει πως θα βρίσκεται στην αποστολή της Σελεσάο για τα φιλικά ματς με Παναμά και Τσεχία, όμως εκείνος δεν απαντούσε επειδή δεν γνώριζε τον αριθμό.

Την ιστορία αποκάλυψε ο ίδιος ο 22χρονος στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf , ο οποίος όπως τόνισε πιθανότατα έμαθε… τελευταίος για την κλήση του στην Εθνική.

«Στην αρχή δεν γνώριζα το νούμερο, αλλά μετά απάντησα στην κλήση κατευθείαν. Είχα το ίδιο νούμερο και σε μηνύματα που είχα λάβει στο WhatsApp και είδα ποιος ήταν τελικά. Έτσι απάντησα στην  κλήση και ήταν ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, ο Τίτε που με καλούσε στην Εθνική. Μετά με πήρε η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Όλος ο κόσμος ήδη το ήξερε στη Βραζιλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ