Επέζησε από την τραγωδία της Σαπεκοένσε και πέθανε παίζοντας ποδόσφαρο

Επέζησε από την τραγωδία της Σαπεκοένσε και πέθανε παίζοντας ποδόσφαρο

Ο βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Ραφαέλ Χένζελ, γλίτωσε από την τραγωδία της Σαπεκοένσε για να βρει το χαμό του μόλις δυο χρόνια αργότερα, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Η τύχη μπορεί να του χαμογέλασε την πρώτη φορά, όμως τελικά η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια. Ο δημοσιογράφος, Ραφαέλ Χένζελ  ο οποίος είχε επιζήσει μετά την πτώση του αεροπλάνου της Σαπεκοένσε, άφησε χθες την τελευταία του πνοή, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ο 46χρονος βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με φίλους, όταν ξαφνικά υπέστη καρδιακή προσβολή, η οποία οδήγησε στον θάνατό του.

Ήταν Νοέμβριος του 2016, όταν ο βραζιλιάνος βρέθηκε ξανά πολύ κοντά στο χαμό του, καθώς ήταν ανάμεσα σε εκείνους που υπήρξαν μάρτυρες του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος που ξεκλήρισε σχεδόν ολόκληρη την ομάδα της Σαπεκοένσε.

Περίπου 2,5 χρόνια αργότερα, η είδηση του θανάτου του βύθισε την Βραζιλία στο πένθος. Σύμφωνα με το UOL Esporte, ο Χένζελ θα περιέγραφε τον επερχόμενο αγώνα της Σαπεκοένσε με την Κρισιούμα, αλλά όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση θα αναβληθεί ως ένδειξη πένθους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ