Σάχα : Προπονητής στην Γκουαρανί

Σάχα : Προπονητής στην Γκουαρανί

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα είναι ο νέος προπονητής της Γκουαρανί.

O Σεμπάστιαν Σάχα μετά από μία πολύ πετυχημένη καριέρα ως τερματοφύλακας, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της Γκουαρανί, από την Παραγουάη.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ αποφάσισε φέτος να κρεμάσει τα γάντια του έπειτα από μία μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Ο Σάχα σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 38 του χρόνια και μετά από 17 χρόνια παρουσίας στον χώρο, αφού ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από την Σαν Λορέντζο.

Ο Σάχα αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και δεν άργησε να βρει την πρώτη ομάδα που θα κάτσει στον πάγκο της. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ μετά από αρκετές συζητήσεις με την Γκουαρανί συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα από την Παραγουάη.

Ο Σάχα θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκερέρο, ο οποίος αποχώρησε, αφού η διοίκηση του συλλόγου δεν ήταν ικανοποιημένη με την πορεία της ομάδας.

Ο νέος προπονητής της Γκουαρανί κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στη Σαν Λορέντζο (Αργεντινή), την Μπρέσια (Ιταλία), την Ράγιο Βαγιεκάνο (Ισπανία), την Κόρδοβα (Ισπανία), την Αμέρικα (Μεξικό), την Γκρέμιο (Βραζιλία), την Ράσινγκ (Αργεντινή), την Χιμνάστικ (Ισπανία) και την Σαραγόσα (Ισπανία). Όμως έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στην ΑΕΚ την τριετία 2008-2011, όπου αγωνίστηκε σε 89 παιχνίδια.

Juan Alberto Acosta confirma en @Comotevaok que hay un acuerdo para que Sebastián Saja sea el nuevo DT de #Guarani pic.twitter.com/OiDKfqSgRV

— ¿Cómo te va? (@Comotevaok) 8 Δεκεμβρίου 2017

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ