Έκτος στον κόσμο ο Ολυμπιακός (pic)

Έκτος στον κόσμο ο Ολυμπιακός (pic)

Η Σέλτικ κατέκτησε τον 50ο τίτλο της ιστορίας της και πλησιάζει στην κορυφή της λίστας τη Ρέιντζερς με τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα στον πλανήτη. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Η Σέλτικ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας φτάνοντας έτσι τα 50 πρωταθλήματα στην ιστορίας της και έφτασε την Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη η οποίας έχει επίσης 50 κατακτήσεις.

Στη λίστα με τις οκτώ ομάδες που έχουν τα περισσότερα τρόπαια στο εθνικό τους πρωτάθλημα συναντάμε και τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στην έκτη θέση της κατάταξης έχοντας κατακτήσει 44 φορές τον τίτλο στην Ελλάδα.

Στην κορυφή παραμένει η Ρέιντζερς, από τη Σκωτία, η οποία είναι πρώτη στον κόσμο έχοντας 54 πρωταθλήματα, στη δεύτερη θέση είναι η Λίνφινλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία, που έχει πανηγυρίσει 53 φορές τον τίτλο.

Λίγο πιο κάτω συναντάμε στην τρίτη θέση την Πενιαρόλ που συγκατοικεί μαζί με τη Σέλτικ, ενώ πέμπτη είναι η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη έχοντας 46 πρωταθλήματα στην τροπαιοθήκη της.

Έκτος είναι ο Ολυμπιακός με τα 44 τρόπαια πρωταθλητή, ενώ τη λίστα ολοκληρώνουν η Ολίμπια από την Παραγουάη και η Σάουθ Τσάινα Αθλέτικ από το Χονγκ Κονγκ, έχοντας 43 και 41 πρωταθλήματα στις χώρες τους αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

https://twitter.com/AllSportsPy/status/1124849871587090432

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ