«Δεν παραχωρεί τον Μολέντο η Ιντερνασιονάλ»

«Δεν παραχωρεί τον Μολέντο η Ιντερνασιονάλ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, η Ιντερνασιονάλ δεν φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, o 31χρονος στόπερ Ροντρίγκο Μολέντο, είναι όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ της ομάδας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ, οι ιθύνοντες της Ιντερνασιονάλ δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που πρόσφατα σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη σεζόν που διάγει στη χώρα του, βρίσκεται όπως είναι γνωστό, στο ερυθρόλευκο στόχαστρο, με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα Μέσα στη Βραζιλία, να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ύψους 2 εκ. ευρώ η οποία απορρίφθηκε.

Οι Βραζιλιάνοι αξιώνουν για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα δε με το «gauchazh.clicrbs.com.br», οι διοικούντες την ομάδα δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον παίκτη, ενώ δείχνουν αποφασισμένοι να τον διατηρήσουν στις τάξεις του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2023, καθώς αποτελεί βασικότατο μέλος της ομάδας, κι από ότι φαίνεται και αναντικατάστατο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ