Μίτσελ σε Κασίγιας: «Σε θέλω στην Πούμας!»

Μίτσελ σε Κασίγιας: «Σε θέλω στην Πούμας!»

Ο διάλογος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν τεχνικού διευθυντή της Πούμας με τον έμπειρο τερματοφύλακα, που άναψε… φωτιές στο Μεξικό!

Κάλεσμα στον Ικερ Κασίγιας να αφήσει την Ευρώπη και την Πόρτο και να μετακομίσει μόνιμα στο Μεξικό για χάρη την Πούμας απηύθυνε ο Μίτσελ!

Η πρόταση από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν τεχνικού διευθυντή της μεξικάνικης ομάδας στον έμπειρο γκολκίπερ, μάλιστα, έγινε δημόσια μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την Πούμας, ο Μίτσελ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τη φανέλα της νέας του ομάδας και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ικερ Κασίγιας.

Ο 38χρονος πορτιέρο του ευχήθηκε καλή τύχη στο νέο του εγχείρημα, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής, με τον Ισπανό προπονητή να αρπάζει την ευκαιρία και να του απαντάει ότι θα τον ήθελε πολύ στην μεξικάνικη ομάδα!

Το «φλερτ» του Μίτσελ με τον Κασίγιας όπως ήταν φυσικό, έγινε πρώτο θέμα στις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες του Μεξικό, οι οποίες, ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έγραφαν ότι η Πούμας ενδιαφέρεται για τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ