«Ο Μπεργκ κοντά στην Αλ Αχλί του Κατάρ»

«Ο Μπεργκ κοντά στην Αλ Αχλί του Κατάρ»

Ο Σουηδός ψάχνει 3ετές συμβόλαιο με καθαρά 2.000.000 € τον χρόνο και η Αλ Αχλι του το προσέφερε, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στα Εμιράτα.

«Εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ καλά στο εξωτερικό και πιστεύω ότι έχω ακόμα κάποια καλά χρόνια μπροστά μου. Εάν υπογράψω νέο συμβόλαιο στο εξωτερικό, θα είναι το τελευταίο μου, προτού επιστρέψω στη Σουηδία», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο 32χρονος στράικερ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε την Αλ Αΐν, ψάχνει για το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο στο εξωτερικό, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας και θα του αποφέρει τουλάχιστον 2.000.000 € (καθαρά) τον χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Και από ότι φαίνεται το βρήκε, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα από τα Εμιράτα, βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Αχλί!

«Ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Αλ Αχλί. Ο 32χρονος στράικερ είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στο ρόστερ της Αλ Αχλί. Η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση στον διεθνή φορ, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Ο Μπεργκ αγωνίστηκε στο Αμβούργο από το 2009 έως το 2013, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Αλ Αΐν, με την οποία πέρσι έπαιξε σε 29 αγώνες, έχοντας 14 γκολ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα στα Εμιράτα.

Ο Μπεργκ, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφουν στο εξωτερικό, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει… Αραβας και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλ Αχλί. Αυτό που απομένει να φανεί είναι κατά πόσο είναι έγκυρες οι πληροφορίες που έρχονται από Εμιράτα, οι οποίες θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στον σύλλογο του Κατάρ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ