Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού άλλαξε θέση και κάνει θραύση! (vid)

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού άλλαξε θέση και κάνει θραύση! (vid)

Ο Λουτσιάνο Νέβες έγινε σέντερ φορ στη Φλουμινένσε, σκόραρε 15 γκολ σε 31 ματς και η τιμή του εκτοξεύτηκε!

O Παναθηναϊκός συμφώνησε πριν από δύο καλοκαίρια με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νέβες και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ερχόταν στην Ελλάδα με φοβερές περγαμηνές.

Ήταν ο παίκτης που τότε μαζί με τον Τσάβες οι άνθρωποι των πρασίνων πίστεψαν ότι θα καλύψουν και με το παραπάνω το κενό της αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ και θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό ακόμα και στον πρωταθλητισμό. Όμως ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) του Λουτσιάνο και στη συνέχεια τα οικονομικά προβλήματα του τριφυλλιού ουσιαστικά «τελείωσαν» τον Βραζιλιάνο και το όνειρο του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Από τη μία λοιπόν ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που μετά την πρώτη του απόπειρα στην Ισπανία και συγκεκριμένα τη Λεγανές, θέλησε να ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο επιλέγοντας την Ελλάδα. Και από την άλλη, μια ομάδα που αντί να του προσφέρει όλα όσα επιθυμούσε ο ίδιος και να βγουν κερδισμένοι και οι δύο, τον διώχνει με τον τρόπο της μακριά και τον αναγκάζει να ζει τη χειρότερη εμπειρία της καριέρας του.

Επέστρεψε στη Βραζιλία και βρήκε την υγειά του

Φυσικά ο Νέβες έφυγε κακήν κακώς από τη χώρα μας, με μοναδική καλή ανάμνηση ένα τατουάζ των πρασίνων που «χτύπησε» στο σώμα του. Παρόλα αυτά η αποχώρηση του από το τριφύλλι και κυρίως ο τρόπος που ήρθε τον πείσμωσαν και τον βοήθησαν να μεγαλουργήσει στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, ο Λουτσιάνο μεταγράφηκε στη Φλουμινένσε, με τα δικαιώματα του να ανήκουν στη Λεγανές, άλλαξε θέση και αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει εκτοξεύσει μέσα σε έναν χρόνο την αξία του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα στη χώρα του καφέ και σκόραρε σε 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε 15 φορές, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να κάνουν «ουρά» για να τον αποκτήσουν. Ο Νέβες βρήκε την υγειά του μετά τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και αποτελεί στη Βραζιλία έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή που… έρχεται και η Ευρώπη

Ο Λουτσιάνο πλέον είναι μήλον της έριδος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική, αναμένεται να αποχωρήσει από τη «Φλου», για λογαριασμό είτε της Γκρέμιο είτε της Ατλέτικο Μινέιρο, οι οποίες του προσφέρουν διπλάσια χρήματα από όσα λαμβάνει τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει με τη Φλουμινένσε για δανεισμό από τη Λεγανές μέχρι και το 2021 και η βραζιλιάνικη ομάδα ζητάει αρκετά χρήματα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Η «Φλου» θα λάβει το 20% των χρημάτων σε μια συμφωνία χρυσή για τα δεδομένα της Βραζιλίας. Εξάλλου μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που εκτόξευσε την αξία του αλλάζοντας θέση μέσα σε διάστημα 1,5 χρόνο και που σκοράρει 0,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν ο Λουτσιάνο θα αποχωρήσει από τη Φλουμινένσε, αφού θα λάβει περισσότερα χρήματα σε οποιαδήποτε ομάδα μεταγραφεί και ήδη το συζητάει με τον μάνατζερ του. Το πλέον αξιοσημείωτο; Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του ακόμα και στην Ευρώπη, καθώς όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η εξέλιξη του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαία και οι ομάδες από τη Γηραιά Ήπειρο που τον παρακολουθούν αρκετές.

https://www.youtube.com/watch?v=4JQlbTDHN-o

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ