Λεντέσμα : Ανέλαβε την Τίγκρε

Λεντέσμα : Ανέλαβε την Τίγκρε

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα ξεκινάει την προπονητική του καριέρα, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του θα αναλάβει τα ηνία της Τίγκρε,

Ο 38χρονος Αργεντινός παλαίμαχος μέσος, Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τίγκρε στην Αργεντινή, που θα αποτελέσει τον πρώτο του σταθμό ως προπονητής.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει τον Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Τίγκρε μετά τη συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Λεντέσμα έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής έχοντας αγωνιστεί σε Ρίβερ Πλέιτ, Σαν Λορέντσο και Ρασίνγκ στην Αργεντινή και σε Αμβούργο, Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Πλέον, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η Τίγκρε έχει μόλις οκτώ βαθμούς στα πρώτα δώδεκα ματς του πρωταθλήματος Αργεντινής και απογοητεύει με την παρουσία της.

Τα ΜΜΕ της πατρίδας του κατακρίνουν την επιλογή της ομάδας να δώσει τα ηνία στον Λεντέσμα, όμως ο «λύκος» καλείται να τα διαψεύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ