Ο «άτακτος» Ρούνεϊ έριξε αγκωνιά και αποβλήθηκε (vid)

Ο «άτακτος» Ρούνεϊ έριξε αγκωνιά και αποβλήθηκε (vid)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειξε την βρετανική του σκληράδα στον Κάσερες σε αγώνα του MLS και έπειτα από την χρήση του VAR από τον διαιτητή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο αγώνας βρίσκεται στο 22ο λεπτό και οι New York Red Bulls προηγούνται με 1-0 στην έδρα της DC United. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε θέση άμυνας, καθώς οι φιλοξενούμενοι εκτελούν κόρνερ και τότε ο αρχηγός της United, Γουέιν Ρούνεϊ, χτυπά με τον αγκώνα του τον Κάσερες.

Ο Κάσερες σωριάζεται στο έδαφος, έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο και ο διαιτητής της συνάντησης επιλέγει να κάνει χρήση VAR, με αποτέλεσμα ο άλλοτε επιθετικός της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δεχτεί (σχεδόν) αδιαμαρτύρητα την αποβολή του από το υπόλοιπο του αγώνα!

Για την ιστορία, η  DC United γνώρισε την ήττα στην έδρα της από τους New York Red Bulls και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγούς της για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

Το βίντεο με την αγκωνιά του Ρούνεϊ στον Κάσερες και την απόφαση του διαιτητή:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Rooney sent off for forearm smash to the face! 👀 D.C. United’s Wayne Rooney was sent off in Wednesday’s 2-1 loss to the New York Red Bulls after VAR confirmed that he had struck Red Bulls midfielder Cristian Cásseres Jr in the face.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ