Ποστέκογλου : Επίσημα στη Γιοκοχάμα Μαρίνος

Ποστέκογλου : Επίσημα στη Γιοκοχάμα Μαρίνος

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου, o οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ιαπωνική ομάδα.

Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας, Αγγελος Ποστέκογλου, θα συνεχίσει την καριέρα του από τον πάγκο της Γιοκοχάμα Μαρίνος, όπως ανακοίνωσε σχετικά, η ομάδα της Ιαπωνίας.

Ο Ποστέκογλου παραιτήθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Αυστραλών, αφού τους οδήγησε μέσω play-off εναντίον της Συρίας και της Ονδούρας, στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο 52χρονος προπονητής θα αντικαταστήσει τον Έρικ Μόμπαερτς, ο οποίος θα αποχωρήσει όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος του Δεκέμβρη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μετακομίζω στην Ιαπωνία και επιστρέφω στο ποδόσφαιρο των συλλόγων», είπε χαρακτηριστικά ο Ποστέκογλου. «Η Γιοκοχάμα Μαρίνος θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και ανυπομονώ πολύ να συνεργαστώ με τους παίκτες του συλλόγου και κυρίως τους νεαρούς παίκτες για να φτάσουμε στην επιτυχία».

Αναφορικά με την προπονητική του καριέρα, ο Ποστέκογλου έχει οδηγήσει την Μπρισμπέιν Ρόαρ σε δύο τίτλους στην Αυστραλία, πριν φτάσει στον πάγκο των Socceroos, μετά την απομάκρυνση του Χόλγκερ Οσιεκ. Στο Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας, η Αυστραλία αποκλείστηκε μετά το τέλος της φάση των ομίλων, αλλά ο Ποστέκογλου πιστώνεται με την ανανέωση μιας γερασμένης ομάδας, που στην συνέχεια την οδήγησε στον πρώτο τίτλο του Ασιατικού Κυπέλλου τους το 2015, νικώντας τη Νότια Κορέα στον τελικό.

«Ο Αγγελος Ποστέκογλου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με ένα ελκυστικό και διασκεδαστικό στυλ ποδοσφαίρου που ταιριάζει με την προσέγγισή μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Γιοκοχάμα Μαρίνος, Κοϊσίρο Φουρούκαβα. «Στην Μαρίνος, είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη παικτών και ο Αγγελος μπορεί αν το κάνει αυτό. Είμαστε σίγουροι ότι είναι η τέλεια επιλογή για να μας προωθήσει».

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο ιαπωνικός σύλλογος είχε επαφές με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο στις αρχές του μήνα, αλλά τελικά κατέληξε στον Ποστέκογλου. Ο Πορτογάλος με τη σειρά του, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ανέλαβε την Τσονγκίνγκ Λιφάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ