Μαραντόνα: «Θα δώσω την ψυχή μου για τη Χιμνάσια»

Μαραντόνα: «Θα δώσω την ψυχή μου για τη Χιμνάσια»

Ο Ντιέγο Μαραντόνα είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα δώσει και την ψυχή του για τον σύλλογο.

Ο Ντιέγο Μαραντόνα επιστρέφει στους πάγκους και υπόσχεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Ο Αργεντινός θρύλος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα και για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

«Τελικά είναι επίσημο. Είμαι ο νέος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την Χιμνάσια. Σας ευχαριστώ όλους» ήταν το πρώτο μήνυμα του «Ντιεγίτο».

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, επειδή βρήκα μια πατρική φιγούρα για τον σύλλογο. Συζητούσαμε για τις λεπτομέρειες και αυτός μιλούσε διαρκώς για τους οπαδούς. Ήταν απόλυτα θετικός να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Είμαστε σε δύσκολη περίοδο και χρειαζόμαστε κάποιον ιδιαίτερα δυνατό. Σκεφτήκαμε αυτόν, τον καλέσαμε και ήταν ο πρώτος που είπε ότι επιθυμεί να προπονήσει την Χιμνάσια» ανέφερε ο πρόεδρος του συλλογου, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ