Μπιέλσα και Λιντς το βραβείο Fair-Play της FIFA (vids)

Μπιέλσα και Λιντς το βραβείο Fair-Play της FIFA (vids)

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα και η Λιντς κατέκτησαν το βραβείο Fair-Play της FIFA, για την κίνησή τους να να αφήσουν την Άστον Βίλα να σκοράρει στο μεταξύ τους παιχνίδι της περσινής Τσάμπιονσιπ.

Το βραβείο Fair- Play για το 2019, κατέκτησαν ο Μαρσέλο Μπιέλσα και η Λιντς Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός τεχνικός προέβη σε μια τρομερή και σπάνια κίνηση την περσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι Λιντς- Άστον Βίλα για την 39η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ τον περασμένο Απρίλιο, ο Μπιέλσα διέταξε την ομάδα του να αφήσει τους φιλοξενούμενους να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τι είχε προηγηθεί; Η Λιντς πέτυχε γκολ με τον Κλιχ στο 72′, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι είχαν σταματήσει να παίζουν, λόγω τραυματισμού του Κοτζία. Δευτερόλεπτα μετά, ο Αργεντινός τεχνικός διέταξε τους ποδοσφαιριστές του να μην αμυνθούν και εκείνοι άφησαν τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Το βραβείο εκ μέρους της ομάδας, παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Λίαμ Κούπερ, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες και ο προπονητής προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.

Η ανάρτηση της FIFA:

Θυμηθείτε τη στιγμή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ