Η Βέρα Κρουζ απεργεί, η Τίγκρες σκοράρει δύο γκολ (VID)

Η Βέρα Κρουζ απεργεί, η Τίγκρες σκοράρει δύο γκολ (VID)

Ένα πρωτόγνωρο γεγονός συνέβη στο Μεξικό την Παρασκευή, αφού οι παίκτες της Τίγκρες δεν έπαιξαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χρωστούμενα και οι αντίπαλοι της Τίγκρες σκόραραν χωρίς αντίσταση. (VIDEO)

Το πιο εύκολο «διπλό» της ιστορίας της ίσως να πέτυχε η Τίγκρες το βράδυ της Παρασκευής (18/10), με το 3-1 στην έδρα της Βέρα Κρουζ. Όχι, δεν ήταν τόσο ανώτερη στην απόδοση της, απλώς η αντίπαλος της έτυχε να απεργεί στα πρώτα λεπτά!

Ναι, σωστά διαβάσατε… Διαμαρτυρία στο μεξικάνικο πρωτάθλημα. Οι παίκτες της Βέρα Κρουζ είναι απλήρωτοι  και αποφάσισαν να αντιδράσουν παραμένοντας ακίνητοι στα πρώτα τέσσερα λεπτά του παιχνιδιού. Η σέντρα έγινε κανονικά, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κουνήθηκαν καθόλου.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από την ιδιότυπη απεργία των αντιπάλων τους, αλλά δεν τους χαρίστηκαν. Σκόραραν με δύο μακρινά σουτ των Εντουάρντο Βάργκας και Αντρές Πιερ Ζινιάκ, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0, ενώ εν τέλει επικράτησαν 3-1.

Πάντως, δεν έλειψε η ένταση. Οι ποδοσφαιριστές της Βέρα Κρουζ  θεώρησαν «unfair» τα γκολ των αντιπάλων τους και διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα την αποβολή του Χέσους Ντουένας. Οι γηπεδούχοι είχαν ενημερώσει τους φιλοξενούμενους για την πρόθεση τους να διαμαρτυρηθούν και θεωρούν ότι έπρεπε να δείξουν κατανόηση και συμπαράσταση. Αλλά, μάταια..

Από την άλλη, ο προπονητής της Τίγκρες Ρικάρντο Φερέτι έδωσε εντολή στους παίκτες του να αγωνιστούν κανονικά και να αγνοήσουν τη διαμαρτυρία. Δεν έχει και μεγάλη σχέση με το Fair-Play ο κόουτς…

Δείτε το βίντεο με τα γκολ της Τίγκρες, την ώρα που οι παίκτες της Βέρα Κρουζ παρακολουθούν χωρίς να κάνουν το παραμικρό. Η αμηχανία, η περιέργεια και τα μειδιάματα ήταν εμφανή σε αυτή την πρωτότυπη κατάσταση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ