Η Νιούελς ετοίμασε «λαϊκό προσκύνημα» στον «Θεό» Μαραντόνα (vids)

Η Νιούελς ετοίμασε «λαϊκό προσκύνημα» στον «Θεό» Μαραντόνα (vids)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «πάτησε» το πόδι του στο γήπεδο της Νιούελς, ως αντίπαλο προπονητής, αλλά αποθεώθηκε όπως κανείς άλλοτε. Μέχρι και θρόνο ετοίμασαν οι γηπεδούχοι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ένας μύθος του ποδοσφαίρου. Ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και για πολλούς ο κορυφαίος και όπως είναι λογικό λατρεύεται σαν Θεός στην Αργεντινή.

Αυτό όμως που έγινε στο γήπεδο της Νιούελς Ολντ Μπόις για… πάρτι του δεν έχει προηγούμενο. Το αποθέωση είναι λίγο για να αποτυπώσουμε το τι γνώρισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα από τους φίλους της Νιούελς Ολντ Μπόις στο ματς με την Χιμνάσια.

Ο Μαραντόνα αντιμετώπισε ως αντίπαλος προπονητής την ομάδα που αγωνίστηκε για τελευταία φορά και το τι έγινε στο γήπεδο απλά δεν περιγράφεται. Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο κόσμος τον αποθέωσε όσο ποτέ κανέναν, οι εξέδρες ήταν γεμάτες με φωτογραφίες του. Πήρε δώρο φανέλα, αλλά και πορτραίτο με το πρόσωπο του, ενώ είχε ακόμα και θρόνο για να καθίσει σαν… Θεός.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο μόνο για εκείνον η ομάδα του ήταν εξαιρετική και νίκησε με 4-0, όμως λίγη σημασία έχει αυτό για όλους. Ακόμα και για τους φίλους της Νιούελς. Αυτό που έγινε στο γήπεδο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, με την ατμόσφαιρα να είναι απλά ανεπανάληπτη.

Δείτε μερικές μοναδικές στιγμές από το γήπεδο:

Image result for DIEGO MARADONA

Image result for DIEGO MARADONA

Image result for DIEGO MARADONA

Image result for DIEGO MARADONA

https://twitter.com/TNTSportsLA/status/1189303959632142336

https://twitter.com/goal/status/1189310839809101824

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ