Ζητούν την απόλυση του Τσάβι οι οπαδοί της Αλ Σαντ (vid)

Ζητούν την απόλυση του Τσάβι οι οπαδοί της Αλ Σαντ (vid)

Δύσκολες στιγμές περνάει στον πάγκο της Αλ Σαντ ο Καταλανός, με τους οπαδούς της ομάδας να ζητούν την άμεση αποπομπή του.

Την απομάκρυνση του Τσάβι από την τεχνική ηγεσία επιθυμεί μεγάλο μέρος των οπαδών της Αλ Σαντ. Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας απέναντι στην Κατάρ SC έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Καταλανό, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της προπονητικής του καριέρας.

Μάλιστα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι που βρίσκονταν στις κερκίδες ύψωσαν πανό και πλακάτ με το σύνθημα «XAVI OUT», ζητώντας την άμεση αποπομπή του 39χρονου από τον πάγκο της ομάδας.

Η κακή φόρμα που βρίσκεται ο σύλλογος σε συνδυασμό με το -11 από την κορυφή έχουν εξαντλήσει την υπομονή των οπαδών, οι οποίοι πλέον αποφάσισαν να εκδηλώσουν δημόσια την δυσαρέσκειά τους για την παρουσία του πρώην μέσου της Μπαρτσελόνα.

Πάντως, δημοσιεύματα της χώρας υποστηρίζουν πως ο Τσάβι απολαμβάνει ακόμα την εμπιστοσύνη της διοίκησης και αναμένεται να οδηγήσει κανονικά το σύλλογο στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων τον Δεκέμβριο.

https://twitter.com/QFootLive/status/1193186379980783617

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ