Δεν βάζει μυαλό ο Ζεσούς (vids)

Δεν βάζει μυαλό ο Ζεσούς (vids)

Δεν πέρασαν δέκα μέρες από το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα κι ο Γκάμπριελ Ζεσούς επανέλαβε την ίδια τραγική εκτέλεση και με τη φανέλα της Βραζιλίας στο μεγάλο φιλικό κόντρα στην Αργεντινή.

Τσακωμένος με τα πέναλτι φαίνεται πως είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να πραγματοποιεί ακόμη μια τραγική εκτέλεση.

Αυτή τη φορά ήταν στο μεγάλο φιλικό ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Αργεντινή το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και στο 10ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα άουτ με κακό χτύπημα.

Παρόμοιο σε στυλ με αυτό που είχε κάνει πριν από περίπου δέκα μέρες στον αγώνα της Σίτι με την Αταλάντα για το Champions League και κόστισε στην ομάδα του τη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=fvpreXhS1NA&feature=emb_title

Αυτό ήταν το ένατο πέναλτι που εκτέλεσε στην καριέρα του ο Ζεσούς ο οποίος έφτασε τα πέντε άστοχα ενώ έχει χάσει και τα δύο που έχει εκτελέσει με την Βραζιλία. Τρία λεπτά μετά πέναλτι κέρδισε και η Αργεντινή με τον Μέσι, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση με τον Άλισον να αποκρούει αλλά τον άσο της Μπαρτσελόνα να τον νικάει στην επαναφορά για το 1-0 που είναι και σκορ ημιχρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ