Απίστευτο γκολ στο Μεξικό: Τερματοφύλακας σκόραρε με βολέ από την εστία του! (vid)

Απίστευτο γκολ στο Μεξικό: Τερματοφύλακας σκόραρε με βολέ από την εστία του! (vid)

Απίστευτο γκολ στο Μεξικό, με τον γκολκίπερ της Τσίβας, Αντόνιο Ροντρίγκεζ, να βρίσκει δίχτυα με βολέ από τα... 100 μέτρα.

Γκολ για… όσκαρ στο Μεξικό. Στην αναμέτρηση της Τσίβας Γουαδαλαχάρα με τη Βερακρούζ, ο τερματοφύλακας της πρώτης επιχείρησε κάτι ασύλληπτο και τελικά κατάφερε να το πετύχει.

Συγκεκριμένα, στο 92′ του αγώνα και με τους αντίπαλους παίκτες και τον τερματοφύλακα να έχουν προωθηθεί, ο Αντόνιο Ροντρίγκεζ είδε… κενή εστία και αντί να δώσει απλώς συνέχεια στο παιχνίδι αποφάσισε να βάλει το γκολ της χρονιάς.

Δεδομένου πως η Τσίβας βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή μπροστά στο σκορ 2-1, ο γκολκίπερ των Μεξικανών εκμεταλλεύτηκε την προώθηση της αντίπαλης ομάδας και με ένα βολέ από τα 100 μέτρα κατάφερε να σκοράρει και να θέσει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί τη φετινή σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα δυο προηγούμενα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν αμφότερα από τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Τσίβας.

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ