Επαθε… Μεριά ο Ινδός και έβαλε γκολάρα ο Τριάδης! (vid)

Επαθε… Μεριά ο Ινδός και έβαλε γκολάρα ο Τριάδης! (vid)

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και της Ξάνθης πέτυχε γκολάρα στον αγώνα της ΝορθΙστ Γιουνάιτεντ με την Μουμπάι Σίτι και «τρέλανε» τον Ινδό σπίκερ που περιέγραψε τον αγώνα!

Παναγιώτης Τριάδης: Οσοι έχετε χάσει τα ίχνη του μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο 27χρονος χαφ πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας με τη φανέλα της ΝορθΙστ Γιουνάιτεντ και μάλιστα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στον αγώνα με την Μουμπάι Σίτι!

Ο Τριάδης στο παιχνίδι με την Μουμπάι Σίτι έκλεψε την μπάλα μετά το «τσαφ» α λα… Μεριά του αντίπαλου αμυντικού, βρήκε χώρο, σήκωσε το κεφάλι, σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε συστημένη την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Ένα γκολ, πάντως, που δεν χάρηκε όσο θα ήθελε, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ομάδα του Τριάδη είναι προπονητής ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρόμπερτ Γιάρνι, ενώ στην Μουμπάι Σίτι αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάδο. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 3 παιχνίδια με τη φανέλα της ΝορθΙστ Γιουνάιτεντ, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 161 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το γκολ του Τριάδη στο 1:06’ του παρακάτω βίντεο και… απολαύστε την επική περιγραφή του Ινδού σπίκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ