«Χωρίζουν» οι δρόμοι Πρίγιοβιτς- Αλ Ιτιχάντ

«Χωρίζουν» οι δρόμοι Πρίγιοβιτς- Αλ Ιτιχάντ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ και να μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες, εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης στον σύλλογο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει οριστικά το «κεφάλαιο» Αλ Ιτιχάντ, αποχωρώντας από την Σαουδική Αραβία.

Τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Σέρβος επιθετικός θα τερματίσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ, καθώς είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση του συλλόγου.

Μια δυσαρέσκεια που απορρέει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής καθώς και από την οικονομική ασυνέπεια που υπάρχει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προς το πρόσωπό του.

Ο Πρίγιοβιτς υποστηρίζει ότι η ομάδα δεν είναι τυπική με τις υποχρεώσεις της, ενώ μέχρι στιγμής έχει πάρει τα μισά λεφτά από αυτά που προβλέπονταν στους όρους της συμφωνίας του.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε μάλσιτα ότι αν δεν λάβει μέχρι το τέλος της χρονιάς τα χρήματά του, τότε δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά κατά της ομάδας του, έχοντας πάρει πάντως την απόφαση να αποχωρήσει το Γενάρη.

Αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Μπεσίκτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ