Υπέταξε την Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου και πήγε τελικό η Φλαμένγκο (3-1)

Υπέταξε την Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου και πήγε τελικό η Φλαμένγκο (3-1)

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων θα αγωνιστεί η Φλαμένγκο αφού επικράτησε με 3-1 της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ημιτελικό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

H Φλαμένγκο επικράτησε με 3-1 της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Οι Άραβες άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Αλ Ντοσαρί να κάνει το 1-0 με πλασέ από το σημείο του πέναλτι αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Αλ Χιλάλ.

Αρχικά ο Ντε Αρασκαέτα έκανε στο 1-1 για την Φλαμένγκο στο 49′ με κοντινό πλασέ και στο 79′ ήρθε η ανατροπή με καρφωτή κεφαλιά του Ενρίκε που έκανε το 2-1.

Ο Αλμπουλαϊχί με αυτογκόλ στην προσπάθεια να διώξει έκανε το 3-1 για τους Βραζιλιάνους ενώ στο 83′ αποβλήθηκε ο Αντρέ Καρίγο με απ’ ευθείας κόκκινη.

Φλαμένγκο: Άλβες, Κάιο, Μάρι, Έβερτον Ριμπέιρο, Αράο, Ζέρσον (74’ Ντιέγκο), Ντε Αρασκαέτα (90+3’ Πίρις Ντα Μότα), Φιλίπε Λουίς, Ραφίνια, Μπαρμπόσα, Μπρούνο Ενρίκε (89’ Βιτίνιο)

Αλ Χιλάλ: Αλ Μαϊούφ, Γιανγκ ΧΙούν Σου, Αλ Μπουράικ, Αλ Σαχρανί, Αλμπουλαϊχί, Εδουάρδο, Καρίγιο, Κουεγιάρ, Αλ Ντοσαρί (83’ Αλ Αμπίμπ), Τζιοβίνκο, Γκομίς (90+3’ Οταΐφ).

https://www.youtube.com/watch?v=pKaLW78sxaE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ