Η εκτέλεση που θύμισε Ζινεντίν Ζιντάν (vids)

Η εκτέλεση που θύμισε Ζινεντίν Ζιντάν (vids)

O νεαρός επιθετικός της ακαδημίας της Εσπανιόλ, Σάκα, «εκτέλεσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης με παρόμοιο τρόπο που είχε σκοράρει ο Ζιζού στον τελικό του Champions League το 2002.

Η La Liga διοργανώνει κάθε χρόνο ένα μεγάλο τουρνουά ακαδημιών την περίοδο των Χριστουγέννων, στο οποίο παίρνουν μέρος ομάδες από την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Φέτος, για πρώτη φορά η διοργάνωση φιλοξενείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συμμετέχουν ομάδες από την Ασία.

Το τουρνουά φέρει την ονομασία «La Liga Promises» και αγωνίζονται τα τμήματα Κ13. Λόγω της φήμης του τουρνουά, παίζουν  μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας και επιτυγχάνονται εκπληκτικά χάιλαϊτ.

Ένας από τους μικρούς που ξεχωρίζουν είναι ο επιθετικός Σάκα της Εσπανιόλ, ο οποίος πέτυχε το ομορφότερο γκολ της διοργάνωσης. Με ένα φαλτσαριστό από μακρινή απόσταση, θύμισε την μοναδική εκτέλεση του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Champions League το 2002 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Κατά τραγική ειρωνεία, ο Σάκα σκόραρε το γκολ του εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης…

Θυμηθείτε το γκολ του Ζιντάν στον τελικό του 2002…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ