Ο Σολδάνο επιστρέφει στο προσκήνιο της Βέλεζ (pic)

Ο Σολδάνο επιστρέφει στο προσκήνιο της Βέλεζ (pic)

Ο Φράνκο Σολδάνο, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς, βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέλεζ Σάρσφιλντ, με την ομάδα του Γκάμπριελ Χάιντσε, να «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωσή του 25χρονου στράικερ, για να δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Φράνκο Σολδάνο, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς για 1,5 χρόνο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «Γενοβέζους».

Ο δανεισμός του από τους Ερυθρόλευκους στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μέσα από την Λατινική Αμερική, αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπόκα, με την Νιούελς Ολντ Μπόις να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του τις προηγούμενες μέρες.

https://twitter.com/La12tuittera/status/1217810545300115460

Εκτός της Νιούελς, όμως, δυνατά στο «κόλπο» της απόκτησής του βρίσκεται η Βέλεζ Σάρσφιλντ, που χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ.

Ο 25χρονος στράικερ φέτος έχει αγωνιστεί με την Μπόκα μόλις σε 6 ματς, έχοντας 531 λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν έχει πείσει για την αξία του.

Η Βέλεζ λοιπόν, στην οποία προπονητής είναι ο Γκάμπριελ Χάιντσε, έχει θέσει σε προτεραιότητα την απόκτηση του Σολδάνο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Λεάντρο Φερνάντεθ, επιθετικός της Βέλεθ, μετακινήθηκε στην Ιντεπετιέντε.

Ο πρώην Ερυθρόλευκος έχει ήδη μιλήσει με τον Χάιντσε για το ρόλο του και οι ατζέντηδες του Αργεντινού πιέζουν τη Μπόκα να τον αφήσει να φύγει, παρόλο που ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ