Μιλόγεβιτς: «Δεν ακολουθώ ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού»

Μιλόγεβιτς: «Δεν ακολουθώ ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού»

Η Αλ Αχλί παρουσίασε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που είναι διατεθειμένος να κάνει μέσα στις οποίες είναι και το σχήμα ομάδας του.

Η  Αλ Αχλί πλέον έχει νέο πρόσωπο στον πάγκο της τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε τον Σέρβο τεχνικό ο οποίος συμφώνησε για ενάμιση χρόνο.

Ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα και του Πανιωνίου αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αραβική ομάδα ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα εφαρμόσει.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 49χρονος τεχνικός:

«Ήρθα για πρώτη φορά σε αυτή την όμορφη χώρα και σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Θα με συγχωρέσετε αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Πιστεύω στην δουλειά μου και θα κάνω το καλύτερο για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Υπόσχομαι θα κάνουμε το παν σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει η ομάδα

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα και τον σύλλογο να μιλήσω πρώτα με τους παίκτες και να διαπιστώσουμε ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για την ομάδα. Είμαι προπονητής, ο οποίος δεν αναγκάζεται να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο στιλ, αλλά προσαρμόζεται. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και προσπαθώ να τις εφαρμόσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ