Η Ρίβερ δεν κατεβαίνει να παίξει στο Copa Superliga λόγω κορωνοϊού

Η Ρίβερ δεν κατεβαίνει να παίξει στο Copa Superliga λόγω κορωνοϊού

Η Ρίβερ Πλέιτ κανονικά θα αντιμετώπιζε τα ξημερώματα της Κυριακής την Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga, όμως με ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν θα κατέβει στην αναμέτρηση ελέω κορωνοϊού.

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την απόφασή της να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga της Αργεντινής μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στη δεύτερη ομάδα της.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο κανονικά θα αντιμετώπιζε τα ξημερώματα της Κυριακής την Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga, όμως με ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν θα κατέβει στην αναμέτρηση. Μάλιστα, επισημαίνει ότι ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός για όσο χρειαστεί.

Ο λόγος για τον οποίο η Ρίβερ αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια είναι το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στη δεύτερη ομάδα της και φυσικά ο γενικότερος συναγερμός που έχει σημάνει παγκοσμίως, αφού τα κρούσματα έχουν αυξηθεί πολύ.

Όσον αφορά το παίκτη της δεύτερης ομάδας, πρόκειται για τον 19χρονο αμυντικό από την Κολομβία, Τόμας Γκουτιέρες, ο οποίος έχει υποβληθεί στο απαραίτητο τεστ και περιμένει τα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ