Ξέσπασε ο Φαλτσιόνι: «Είχα πνευμονία, καρκίνο και με στέλνουν στα ματς με τον κορωνοϊό»

Ξέσπασε ο Φαλτσιόνι: «Είχα πνευμονία, καρκίνο και με στέλνουν στα ματς με τον κορωνοϊό»

Ο προπονητής της Μπάνφιλντ, Χούλιο Σέχαρ Φαλτσιόνι κατέκρινε την απόφαση των Αρχών να μην διακόψουν τα πρωταθλήματα στην Αργεντινή.

Το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή δεν έχει σταματήσει, λόγω κορωνοϊού, με τον προπονητή της Μπάνφιλντ, Χούλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι να ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και να υποχρεώνεται να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, για το ματς με τη Χιμνάσια.

Σημειώνεται μάλιστα πως ο προπονητής της Μπάνφιλντ δίνει το παρών σε αγώνες και προπονήσεις, παρ’ ότι ο γιατρός του τον συμβουλεύει να μην το κάνει.

Η στάση των Αρχών προκάλεσε το ξέσπασμα του τεχνικού της Μπάνφιλντ, ο οποίος ξέσπασε κατά των αρχών σε δηλώσεις του, τονίζοντας πως πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εγώ είμαι ασθενής υψηλού κινδύνου. Είχα πνευμονία, καρκίνο, έκανα χημειοθεραπείες… Και την Παρασκευή (13/3) υποχρεώθηκα να δουλέψω. Βγήκαμε να παίξουμε γιατί μας είπαν πως, αν δεν το κάναμε, θα μας αφαιρούσαν τους βαθμούς. Έπρεπε να γίνει σύσκεψη των παικτών, όχι των παραγόντων.

Η Ρίβερ πήρε τον δρόμο που όλοι θέλαμε. Ο ποδοσφαιριστής είναι εκτεθειμένος όπως ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Χαιρετιόμαστε με τον αγκώνα αλλά μέσα στο γήπεδο υπάρχει επαφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ