Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποφυλακίζεται ο Ροναλντίνιο

Ο δικαστής μετέτρεψε την ποινή του Βραζιλιάνου από φυλάκιση σε κατ’ οίκον περιορισμό, με τον πρώην σούπερ σταρ να δίνει εγγύηση 800 χιλιάδων δολαρίων.

Αποφυλακίζεται ο Ροναλντίνιο | to10.gr

Ευχάριστα νέα για τον Ροναλντίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος αποφυλακίζεται από τη φυλακή του Ασουνσιόν όπου κρατούνταν τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είχε συλληφθεί από τις αρχές της Παραγουάης, όταν μπήκε στη χώρα, για πλαστογράφηση διαβατηρίου, όπως επίσης και ο αδερφός του.

Οπως αποφάσισε το δικαστήριο ο Ροναλντίνιο θα δώσει ως εγγύηση 800.000 δολάρια και θα βγει από τη φυλακή, αλλά θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο «Ρόνι» και ο αδερφός του θα μεταφερθούν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας καθώς δεν έχουν σπίτι στην Παραγουάη.

Οι δύο άνδρες θα μένουν σε διαφορετικά δωμάτια άντρες της αστυνομίας να φρουρούν τις εισόδους των δωματίων τους. Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστή, ο οποίος αποφάσισε να βγουν οι δύο άνδρες από τη φυλακή, αλλά να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό..