Μεγάλη κίνηση από τον Μολέδο: Μαζεύει χρήματα για τους υπαλλήλους της Ιντερνασιονάλ

Μεγάλη κίνηση από τον Μολέδο: Μαζεύει χρήματα για τους υπαλλήλους της Ιντερνασιονάλ

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μαζεύει χρήματα για να βοηθήσει τους υπαλλήλους της Ιντερνασιονάλ, που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς δεν έχουν αντικείμενο ενασχόλησης.

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Ροντρίγκο Μολέδο, με τον πρώην σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού και νυν της Ιντερνασιονάλ, να μαζεύει χρήματα μαζί με την αδερφή του για την ενίσχυση των υπαλλήλων της βραζιλιάνικης ομάδας.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και η διακοπή των διοργανώσεων έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στους συλλόγους της Λατινικής Αμερικής και έχει δημιουργήσει τεράστια οικονομική ζημιά, γεγονός που έφερε μειώσεις μισθών όχι μόνο στους παίκτες, αλλά και τους υπαλλήλους των ομάδων.

Μία από τις ομάδες που έχει πληγεί είναι η Ιντερνασιονάλ, στην οποία αγωνίζεται ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος δημιούργησε μαζί με την αδερφή του μια καμπάνια προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στους υπαλλήλους του γηπέδου «Μπέιρα Ρίο», οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, καθώς δεν έχουν αντικείμενο ενασχόλησης, μετά τη διακοπή των διοργανώσεων.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αφορά υπαλλήλους ασφαλείας, καθαριστές, ταξιθέτες και εργαζόμενους στο τμήμα εισιτηρίων. «Είναι μια σημαντική στιγμή, όπου πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να σκεφτούμε τον διπλανό μας. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι που συμβάλλουν στην διεξαγωγή του και αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι αβοήθητοι, αφού δεν διεξάγονται παιχνίδια στο Μπέιρα Ρίο, θα πρέπει να τους βοηθήσουμε», δήλωσε ο 31χρονος σέντερ μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ