Κετσπάγια: «Αν θέλει η Νιούκαστλ να πάρει κορυφαίο παίκτη, πρέπει να πληρώσει διπλάσια χρήματα»

Κετσπάγια: «Αν θέλει η Νιούκαστλ να πάρει κορυφαίο παίκτη, πρέπει να πληρώσει διπλάσια χρήματα»

Η Νιούκαστλ γυρίζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό και ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, πιστεύει πως οι «καρακάξες» θα επιστρέψουν σε υψηλότατο επίπεδο. Αλλά για να γίνει αυτό, απαιτούνται πολλές θυσίες...

Η έλευση Σαουδάραβων ιδιοκτητών στη Νιούκαστλ φαίνεται πως αλλάζει το ρου της ιστορίας των «καρακάξων».

Ήδη ακούγονται πολλά και διάφορα ονόματα για το ρόστερ και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ο Έντινσον Καβάνι,  ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο Γκάμπριελ Ζεσούς και πολλοί ακόμα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ, Τιμούρ Κετσπάγια (αγωνίστηκε εκεί την τριετία 1997-2000), παραδέχθηκε πως ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, όπως τότε που φόρεσε τη φανέλα του. Το 1997 η Νιούκαστλ είχε βγει 2η στην Premier League!

Ο Κετσπάγια πάντως πιστεύει πως οι νέοι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες, πρέπει να πληρώσουν τα διπλάσια χρήματα για να φέρουν τους πολυπόθητους σταρ στις «καρακάξες», απ’ ότι άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Αν θέλεις να φέρεις έναν μεγάλο παίκτη στη Νιούκαστλ, πρέπει να πληρώσεις τα διπλάσια χρήματα απ’ ότι άλλες ομάδες για να πάρεις την υπογραφή του. Αυτή την κατάσταση πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες, αλλά αν έχουν όντως τόσα λεφτά, γιατί όχι; Γιατί να μην φέρουν τους καλύτερους παίκτες και κορυφαίο προπονητή; Μπορεί να συμβεί και τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κετσπάγια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία των Σαουδάραβων ανέρχεται σε 340 δισ. ευρώ και αν επισημοποιηθεί το deal και αγοράσουν τελικά τη Νιούκαστλ, πιθανότατα θα τη μετατρέψουν στην πλουσιότερη ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ