Αυτή είναι η απόφαση της Μπόκα για τον Σολδάνο

Αυτή είναι η απόφαση της Μπόκα για τον Σολδάνο

Οι Αργεντινοί επιθυμούν την παραμονή του 25χρονου επιθετικού, αλλά αδυνατούν να καλύψουν την οψιόν αγοράς, γι’ αυτό θα προτείνουν στον Ολυμπιακό τον εκ νέου δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο.

Ο Φράνκο Σολδάνο ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019, αλλά το καλοκαίρι του ίδιου έτους δόθηκε ως δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς. Με την ομάδα της πατρίδας του ο 25χρονος τα πήγε εξαιρετικά και μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Αργεντινής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μπορεί να μην σκόραρε τα γκολ που θα περίμεναν οι οπαδοί της Μπόκα, αλλά ήταν ένα από τα σημαντικά γρανάζια της ομάδας στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και βοήθησε πολύ τον σούπερ σταρ του συλλόγου, Κάρλος Τέβες. Οι δύο τους δημιούργησαν ένα πολύ καλό δίδυμο και οδήγησαν την ομάδα στον θρόνο και στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με τους Αργεντινούς να αναλύουν τα δεδομένα για την υπόθεση του 25χρονου επιθετικού. Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι της Μπόκα επιθυμούν την παραμονή του, αλλά δεν μπορούν να καλύψουν τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του.

Η κρίση του κορωνοϊού δημιουργήσει οικονομικό «κραχ» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πολλά προβλήματα στις ομάδες της Αργεντινής. Η απόφαση που έχουν λάβει οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ο εκ νέου δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Παράλληλα, οι Αργεντίνοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το ποσό της οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα στο τέλος του 2020.

Το επόμενο διάστημα οι παράγοντες της Μπόκα θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τον εκ νέου δανεισμό του 25χρονου επιθετικού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σολδάνο πριν διακοπούν οι διοργανώσεις στη Λατινική Αμερική λόγω του κορωνοϊού, είχε 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.089 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα δύο γκολ του Σολδάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ