Όλα δείχνουν παραμονή του Σολδάνο στη Μπόκα Τζούνιορς

Όλα δείχνουν παραμονή του Σολδάνο στη Μπόκα Τζούνιορς

Ο μάνατζερ του Φάνκο Σολδάνο και ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε δήλωσαν βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα επιτρέψει την επέκταση του δανεισμού.

Ένα ευνοϊκό περιβάλλον διαμορφώνεται για την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο στο «Μπομπονέρα». Τόσο ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, όσο και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, θεωρούν ότι δεν θα προκύψουν εμπόδια.

Ο ατζέντης του Σολδάνο, Ερνάν Ρουμπιόλα, τόνισε αρχικά: «Ο Φράνκο θέλει να συνεχίσει στη Μπόκα και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η επέκταση του δανεισμού του».

Έπειτα, ο Ρουμπιόλα εξήγησε ότι «η κατάσταση με την πανδημία έχει μεταθέσει όλες τις αποφάσεις. Οι ομάδες περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το ποδόσφαιρο και μετά θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα ζητήματα».

Πεπεισμένος ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα συναινέσει στην παραμονή του Σολδάνο στο Μπουένος Άιρες δήλωσε και ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Ο παράγοντας της Μπόκα ανέφερε: «Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν πρόβλημα για να παραταθεί ο δανεισμός. Τώρα θα αποφασίσουμε εμείς. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον παίκτη. Νιώθει άνετα εδώ, ξέρει ότι τον εκτιμάμε ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα στο οικονομικό, δεν έθεσε ποτέ τέτοιο ζήτημα ο Φράνκο».

Ο δανεισμός του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό λήγει στις 30 Ιουνίου και υπάρχει οψιόν αγοράς για τη Μπόκα, 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, με την πανδημία η Μπόκα κατέστησε σαφές ότι δεν θα την πληρώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ