Σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στο Ρίο από 10/7

Σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στο Ρίο από 10/7

Από την 1η Αυγούστου, θα επιτρέπεται να γεμίζουν τα δύο τρίτα της χωρητικότητας των γηπέδων και ότι από τις 16 Αυγούστου δεν θα υπάρχουν πλέον περιορισμοί.

Η πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο με απόφασή της, επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην περιοχή, από τις 10 Ιουλίου, κατά το ένα τρίτο της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.

Επίσης διευκρινίζεται ότι από την 1η Αυγούστου, θα επιτρέπεται να γεμίζουν τα δύο τρίτα της χωρητικότητάς των γηπέδων και ότι από τις 16 Αυγούστου δεν θα υπάρχουν πλέον περιορισμοί.

Από τις 10 Ιουλίου, οι θεατές πρέπει να βρίσκονται στις εξέδρες σε απόσταση 4 τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο, και οι πωλήσεις εισιτηρίων θα γίνονται διαδικτυακά.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Ρίο ήταν το πρώτο που ξεκίνησε (από την Πέμπτη 18 Ιουνίου), στη Νότια Αμερική που χτυπήθηκε σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Βραζιλία είναι η δεύτερη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, σκοτώνοντας περίπου 57.000 άτομα και παρουσιάζοντας 1,3 εκατομμύρια κρούσματα.

Ωστόσο, η επανάληψη του πρωταθλήματος προκάλεσε αντιδράσεις από αρκετούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Φλουμινένσε και Μποταφόγκο, οι οποίοι ανέλαβαν νομική δράση ζητώντας την αναστολή του. Κάτι που δεν κατάφεραν και τελικά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα γήπεδα από απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ