Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Στα νέα της ημέρας: Ο Λύρατζης στον ΠΑΟ, ο Μακέντα στη Λιντς, ο Γιακουμάκης στη Φένλο και ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ρικέλμε πιέζει για Ίσλα και βγαίνει… νοκ-άουτ

Ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς δεν θέλει να περιμένει άλλο, όμως ο Χιλιανός δεξιός μπακ δεν βιάζεται.

Ο Ρικέλμε πιέζει για Ίσλα και βγαίνει… νοκ-άουτ | to10.gr

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα δεν βιάζεται να απαντήσει στις προτάσεις που έχει, αλλά δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να περιμένουν. Τουλάχιστον, όχι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος θεωρεί ότι ο Χιλιανός δεξιός μπακ κωλυσιεργεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρικέλμε είναι αντιπρόεδρος στη Μπόκα Τζούνιορς και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Αργεντινός έχει χειριστεί τις συζητήσεις με τον Ίσλα και προσδοκούσε σε απάντηση το… προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, είχε καλλιεργηθεί η αίσθηση ότι ο Ίσλα είχε ουσιαστικά αποδεχτεί την προσφορά του Ρικέλμε.

Ωστόσο, ο Χιλιανός ακολουθεί το τέμπο του. Ταξιδεύει στην Τουρκία με την οικογένεια του, μιλάει με τον μάνατζερ του και εξετάζει τα δεδομένα. Όμως, ο Ρικέλμε πιέζει για απάντηση άμεσα, ακόμα και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αλλά δύσκολα θα την έχει…

Ο Ρόκα από την πλευρά του, τηρεί στάση αναμονής και θεωρεί ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του. Η Βαλένθια και η Μπέτις έχουν το αβαντάζ της Primera Division, όμως στον Παναθηναϊκό ο Ίσλα ξέρει ότι θα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Συγκριτικό πλεονέκτημα, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Χιλής…