Οι τρεις μάχες Ολυμπιακού – ΑΕΚ σε διάστημα 15 ημερών

Οι τρεις μάχες Ολυμπιακού – ΑΕΚ σε διάστημα 15 ημερών

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κοντραριστούν τρεις φορές σε διάστημα δεκαπέντε ημερών και οι μάχες ερυθρόλευκων και κιτρινόμαυρων αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ για μια θέση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και οι μάχες των ερυθρόλευκων με τους κιτρινόμαυρους αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει πως τα πρώτα ματς της προημιτελικής φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 23-25 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 6-8 Φεβρουαρίου.

Μετά λοιπόν από την κλήρωση και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν τρεις φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων. Η αρχή θα γίνει με τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την Ένωση στο Καραϊσκάκη. Απομένει μόνο να ορίσει η ΕΠΟ την ημέρα που θα γίνει το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο.

Το ματς του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει πάλι την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, λίγες μέρες μετά τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου, αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τους κιτρινόμαυρους στις 4 Φεβρουαρίου στις εφτά και μισή το απόγευμα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια των δύο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ

Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, θα γίνει η ρεβάνς του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Απομένει να δούμε κι εδώ ποια ημερομηνία θα ορίσει η ΕΠΟ για την διεξαγωγή της ρεβάνς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ