Πατούλης για τελικό του Κυπέλλου : «Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε έλεγχο»

Πατούλης για τελικό του Κυπέλλου : «Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε έλεγχο»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα, πριν αποφασιστεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη.

Την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, υπό τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να αποφασιστεί εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. 

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για την απόφαση του να γίνει αυτή η σύσκεψη και τόνισε ότι θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα, πριν αποφασιστεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του τελικού στο συγκεκριμένο γήπεδο. 

Αναλυτικά όσα είπε στον Real FM

Γιατί προχωρήσατε σε αυτήν την κίνηση;

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ένταση όσον αφορά το γιατί η Περιφέρεια έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξει αυτός ο τελικός. Από τις υπηρεσίες μας δόθηκε η αδειοδότηση. Ο Περιφερειάρχης είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών και με αφορμή αυτού του θορύβου, θα δούμε τη Δευτέρα αν σωστά δόθηκε ό,τι δόθηκε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτός ο έλεγχος, από τη στιγμή που υπάρχει υπόκωφη ένταση, είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε. Δεν μπορώ να πω ότι οι υπηρεσίες μας δεν πράττουν πάντα το σωστό, άνθρωποι είμαστε. Πρέπει να το ελέγξουμε κι εμείς».

Γιατί δεν έσπευσαν οι άνθρωποι των υπηρεσιών να σας προενημερώσουν;

«Αν ήμουν στη θέση των υπηρεσιακών, αυτό θα έπραττα. Θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουν κάνει, το έχουν κάνει ορθά και σωστά. Πρέπει να το δω».

 Θα έχετε συνεργασία και με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πάνω σε αυτό το θέμα;

«Το κάθε όργανο είναι ξεχωριστός φορέας και έχει ξεχωριστή ευθύνη. Η Αστυνομία θα δει με το δικό της οπτικό πρίσμα τι θα κάνει. Αυτό που αφορά εμένα είναι η ασφάλεια του γηπέδου και ο τρόπος με τον οποίο εφόσον υπάρχουν οι αδειοδοτήσεις, να είναι στο πλαίσιο του νόμου».

– Αν δεν έχετε καλή εικόνα για όσα σας παρουσιάσουν, τι θα κάνετε;

«Θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουν πράξει οι υπηρεσίες, το έχουν κάνει σωστά. Αν αυτό δεν έχει συμβεί, προφανώς θα πρέπει να δω νομικά πώς πρέπει αυτό νομικά να έχει διαφοροποίηση. Η άποψή μου είναι ότι κατά το πλείστον δεν μας έχουν εκθέσει οι υπηρεσίες. Αυτό πιστεύω ότι θα έχει συμβεί και στη χθεσινή τους απόφαση».

– Αν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κάνετε ανάκληση της άδειας διεξαγωγής του τελικού στη Ριζούπολη, θα πάτε στο Ολυμπιακό Στάδιο ή έχετε και κάτι άλλο στο νου σας;

«Ας μην προτρέχουμε. Ό,τι είναι θα γίνει με τον σωστότερο δυνατό τρόπο για το όφελος και των φιλάθλων και των παικτών».

– Υπάρχει περίπτωση να ζητήσετε τον επανέλεγχο του γηπέδου της Ριζούπολης για την άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, που ήδη υπάρχει η άδεια αυτή;

«Ας μην προτρέχουμε, ας δούμε τι υπάρχει στον φάκελο και όλα θα γίνουν σε δημόσιο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ