«Αποτελείωσε» τον Γραμμένο ο Καραπαπάς

«Αποτελείωσε» τον Γραμμένο ο Καραπαπάς

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξέθεσε για άλλη μία φορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την προσπάθεια του να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

Όταν ο Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος παραδέχτηκε ότι δέχεται πιέσει για να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ήξερε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα το αρνιόταν. Βέβαια, ο Γραμμένος δεν τοποθετήθηκε προσωπικά και άφησε την Ομοσπονδία να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

Ωστόσο, με νεότερες δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο Κώστας Καραπαπάς εξέθεσε ξανά τον Γραμμένο. Διότι όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Γραμμένος «δυστυχώς για εκείνον και την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε πολλά άτομα».

Συνεχίζοντας, ο Καραπαπάς ανέφερε ότι «ο κύριος Γραμμένος αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Ο κύριος Γραμμένος μίλησε με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αυτοί τον προέτρεψαν να πει ποιος τον πιέζει και μετά να πάει στον Εισαγγελέα. Να κρατήσει μία υπεύθυνη στάση και να σώσει την υστεροφημία. Ο κύριος Γραμμένος μίλησε με ανθρώπους στις υπερκείμενες αρχές και είπε ότι πιέζεται. Το έχει πει σε πολλούς ανθρώπους».

Έπειτα, ο Καραπαπάς κατέδειξε ότι ο Γραμμένος κρύβεται και απέφυγε να διαψεύσει προσωπικά την αποκάλυψη του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού: «Να προσέξει ο κόσμος ότι δεν έχει βγει προσωπική δήλωση του κυρίου Γραμμένου. Είναι μία κατάπτυστη ανακοίνωση της ΕΠΟ. Αντιλαμβάνεται κανείς τη διαφορά. Δεν βγήκε να το διαψεύσει ο ίδιος ο Γραμμένος. Είναι μία ανακοίνωση του κυρίου Φιλιππούση, του ορφανού του κυρίου Κοντονή».

Καταλήγοντας, ο Καραπαπάς σημείωσε και το μακροπρόθεσμο πλάνο για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Η αποκωδικοποίηση για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου είναι εύκολη. Η ΑΕΚ θα προτείνει τον κύριο Δημητρίου για πρόεδρο της ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ