Μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός, νέο εξώδικο στην ΕΠΟ

Μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός, νέο εξώδικο στην ΕΠΟ

Οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητούν από την ομοσπονδία να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου το αργότερο μέχρι την 30/7.

Εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει από την ομοσπονδία να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ το αργότερο μέχρι την 30/7, έστειλε ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζουν παράνομη και δόλια την συμπεριφορά της ελληνικής ομοσπονδίας και τονίζουν πως αν δεν οριστεί το παιχνίδι μέχρι και αύριο, θα προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΠΟ την Δευτέρα όρισε τον τελικό στις 30 Αυγούστου, μια απόφαση που βρηκε κάθετα αντίθετες τις UEFA και FIFA, αφού έπρεπε όλες οι εγχώριες διοργανώσεις  να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Αυγούστου, που θα πρέπει να δηλωθούν οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες εκθέτουν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης την εξυγιαντική ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου και δείχνουν με κάθε τρόπο ότι θέλουν να πραγματοποιηθεί ο τελικός, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που κρύβεται πίσω από την ομοσπονδία και δεν επιθυμεί την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή και με τη στάση τους δείχνουν ότι επιθυμούν τη μετάθεση του αγώνα στα τέλη Αυγούστου.

Το εξώδικο του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ