Συνεχίζεται το μπάχαλο: «Κατάπιε» τη γλώσσα της η ΕΠΟ στη σύσκεψη για τον τελικό

Συνεχίζεται το μπάχαλο: «Κατάπιε» τη γλώσσα της η ΕΠΟ στη σύσκεψη για τον τελικό

Άναυδοι οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας από την στάση της ΕΠΟ στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού. Καμία απάντηση δεν πήραν οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και ΑΕΚ, κανένα μέτρο δεν αποφασίστηκε. Νέα σύσκεψη την Παρασκευή.

Το μπάχαλο της ΕΠΟ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που από γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο το έχουν κάνει… ντροπή και παρωδία συνεχίζεται. Και σε αυτό το μπάχαλο ταιριάζουν απόλυτα όσα συνέβησαν στη σημερινή σύσκεψη των μέτρων τάξης του τελικού, με την Ελληνική Αστυνομία να μην βγάζει… άκρη από τις απαντήσεις της ΕΠΟ στα ερωτήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού σχετικά με τα κενά που παρουσιάζει η διοργάνωση του αγώνα.

Με αποτέλεσμα να μη ληφθεί απόφαση για τα μέτρα και να γίνει νέα σύσκεψη την Παρασκευή το πρωί!

Για ακόμα μία φορά η ΕΠΟ, που δεν είχε στείλει καν το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα στην Αστυνομία, εκτέθηκε στα μάτια όλων αφού δεν είχε σχεδόν καμία απάντηση στα ερωτήματα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση από τα ερωτήματα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και αστυνομίας, με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού (Καραπαπάς και Συντιχάκης) να μην… χαρίζονται στην ομοσπονδία και να κατακρίνουν τις παλινωδίες της. Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:

«Πάμε σε ένα  τελικό που έχει ήδη ξεφτιλίσει σε όλη την Ευρώπη το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φροντίστε εσείς της Ομοσπονδίας να μην το ξεφτιλίσετε ακόμα παραπάνω», και πρόσθεσε για τα μέτρα τάξης.

«Σε ότι αφορά στα μέτρα τάξης ελπίζω ότι η αστυνομία αυτή τη φορά θα κάνει τη δουλειά της και το πιστεύω, δεν το ελπίζω απλώς.  Θυμίζω ότι εδώ στο ίδιο γήπεδο, ζήσαμε έναν τελικό ντροπής όταν οι προσκλήσεις της ΕΠΟ μοιράστηκαν σε κάτι φουσκωτούς και στον υπόκοσμο ενώ άνοιγαν οι πόρτες απο σεκιούριτι για να περάσουν δεκάδες οπαδοί».

Ο Κώστας Καραπαπάς ζήτησε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα και να είναι δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα στο γήπεδο, χωρίς να βρίσκονται εκεί… Διακοφώτηδες και άλλοι παρατρεχάμενοι της ΕΠΟ, δίνοντας ως παράδειγμα τον τελικό του Champions League.

«Σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτές τις συνθήκες τα πράγματα είναι απλά. Δέκα άνθρωποι απο κάθε ομάδα και τέλος. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να έχουμε τους Διακοφώτηδες στο γήπεδο. Εδώ έγινε τελικός Champions League και ήταν πέντε άτομα απο την UEFA. Τα μέλη της Εκτελεστικής τι θέλουν; Να δουν απο κοντά πως ξεφτίλισαν έναν ιστορικό θεσμό;.

Σεκιούριτι, περίεργοι με καρτελάκια και άλλα τέτοια που μπορεί κάποιος να μηχανεύεται ξεχάστε τα. Όπως σας είπα και πριν αρκετά ξεφτιλίσατε και πάλι το ποδόσφαιρο. Δείτε τον αγωνιστικό χώρο. Βγες κύριε υπεύθυνε της ΕΠΟ τώρα να δεις το χωράφι. Τι κάνατε για τον αγωνιστικό χώρο; Να σου πω εγώ τι κάνατε. Τίποτα. Και αφήσατε να γίνει και φιλικό! Να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο… Δώστε μας λοιπόν ένα χαρτί να δούμε τι έχετε κάνει για τον αγωνιστικό χώρο. Ποιές είναι οι ενέργειες σας. Ξαναλέω δέκα και δεκα και τέλος. Φέρτε και δυο απο το συμβούλιο να κρατάνε την κούπα να μας τη δώσουν. Ευχαρίστησή μας».

Επιπλέον, ο Καραπαπάς αναρωτήθηκε πως μπορούν στελέχη της ΕΠΟ να έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια όταν κανείς δεν ξέρει τι δουλειά κάνουν και κανείς δεν έχει κάνει τα προβλεπόμενα τεστ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός δε θέλει κανέναν στα αποδυτήριά του.

«Επίσης λέτε ότι 12 στελέχη θα έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια. Τι σημαίνει αυτό; Ποιοί και ποιά δουλειά κάνουν. Έχουν ελεγχθεί με τα προβλεπόμενα τεστ; Εμείς στα δικά μας αποδυτήρια δεν θέλουμε κανέναν. Μας έχετε στείλει ένα πρωτόκολλο και βιαστήκατε να το περάσετε και απο την  υγειονομική και είπατε ότι θα στηριχθείτε στο πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ που κατά κοινή ομολογία λειτούργησε. Όμως εδώ βλέπουμε παράξενες αναφορές. Τι σημαίνει για παράδειγμα το ότι η ΕΠΟ μπορεί να δηλώσει και άλλους παρόντες αν το κρίνει; Ποιούς; Πότε;»

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ σε εκείνο το σημείο ανέφερε ότι «ίσως έρθουν κάποιοι σκάουτερ του εξωτερικού» για να πάρει την απάντηση απο τον κ. Καραπαπά: «Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λέτε; Σε αγώνα που δεν μπορούν να έρθουν οι οικογένειες των παικτών, μας λέτε θα έρθουν σκάουτερ;».

Άμεση ήταν και η αντίδραση απο τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ που ανέφεραν «κατηγορίες τυπου… και λοιποί συγγενείς δεν μπορεί να υπάρξουν. Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια λόγω Πανδημίας και δε δεχόμαστε γενικότητες. Θα μας δώσετε ονομαστική λίστα την Παρασκευή συγκεκριμένη και με ότι προβλέπεται στα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ