Ασύλληπτο: Στη Ριζούπολη ή στο… Μπερνα-Μπέου ο τελικός του Κυπέλλου

Ασύλληπτο: Στη Ριζούπολη ή στο… Μπερνα-Μπέου ο τελικός του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ψήφισε να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης ή στο... Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον Βόλο του Μπέου!

Φαίνεται πως η «εξυγίανση» έχει αποφασίσει να θυμηθεί τις απαρχές της… Να επιστρέψει στις παλιές δόξες της… Τότε που μας έδωσε τα πρώτα διαπιστευτήρια της, με τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που διοργανώθηκε στην εποχή που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Εκείνη την αξέχαστη αναμέτρηση των συμμάχων και βασικών «πυλώνων» της «εξυγίανσης», του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Τότε που το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου είχε μετατραπεί για 45 λεπτά σε… αρένα, στην οποία έλυναν τις διαφορές τους τα… καλόπαιδα των δύο ομάδων.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ως υποψήφια γήπεδα για να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου το «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης και το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Ή το… Μπερνα-Μπέου, όπως θα ήθελε να το ονομάσει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του.

H κατρακύλα της «εξυγίανσης» δεν έχει προηγούμενο… Αγνόησε τη Superleague, αναβάλλοντας την πρεμιέρα της και τώρα θέλει να γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος… Σαν άλλος δολοφόνος του ποδοσφαίρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ