Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι μένει ως στέλεχος του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης

Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι μένει ως στέλεχος του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει πόστο στον Ολυμπιακό στον Βασίλη Τοροσίδη και υποστήριξε ότι «...ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας».

Εδώ και καιρό to10.gr έχει γράψει για τη δεδομένη παραμονή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπικακό. Οχι ως ποδοσφαιριστή, αλλά σε ρόλο μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή «Τόρο» και να τον… υποδέχεται στον Ολυμπιακό ως στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, με ανάρτισή του στα προσωπικά του social media, παραδέχθηκε ότι ο Τοροσίδης συνεχίζει στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του «… παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας».

Αναλυτικά το «αντίο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ποδοσφαιριστή και το «καλωσήρθες» στον παράγοντα Τοροσίδη…

«Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο…

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ