Ολυμπιακός : «Ορισμός – πρόκληση ο Σιδηρόπουλος»

Ολυμπιακός : «Ορισμός – πρόκληση ο Σιδηρόπουλος»

Έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού στην απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα με την ΑΕΚ, τον Τάσο Σιδηρόπουλο. «Ορισμός - πρόκληση» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο για να διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το απόγευμα της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι εξέφρασαν την έντονη αντίδραση τους για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, κάνοντας λόγο για «ορισμό πρόκληση κατά του Ολυμπιακού». Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας τόνιζαν πως αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι, που ζήτησαν από την FIFA τον ορισμό ξένων διαιτητών.

«Ο ορισμός – πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στην FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών. Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από μας, θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας», ήταν η θέση του Ολυμπιακού για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ