Ολυμπιακός : Η επιστροφή Μάριν και οι παρατηρήσεις Γκαρθία

Ολυμπιακός : Η επιστροφή Μάριν και οι παρατηρήσεις Γκαρθία

Ο Μάρκο Μάριν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ενώ Ζίλε και Ταχτσίδης διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Ρομαό, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι παρατηρήσεις του Γκαρθία στους παίκτες του για κάποια λάθη στο ματς με την Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τετάρτη το απόγευμα την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία καταστρώνει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Ένωση. Ο 44χρονος προπονητής των πρωταθλητών δεν αναμένεται πάντως να κάνει πολλές αλλαγές στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη.

Το σίγουρο είναι πως ο Μάρκο Μάριν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν είχε παίξει στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη καθώς ήταν τιμωρημένος αλλά είναι και πάλι στη διάθεση του Γκαρθία και μάλιστα ο Ισπανός τον προορίζει για το βασικό σχήμα.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ομάδα του με την ακόλουθη εντεκάδα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Προτό ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Φιγκέιρας. Στο κέντρο άμυνας των πρωταθλητών θα είναι πιθανότατα ο Σισέ με τον Ένγκελς, ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Κούτρης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι δεδομένη η παρουσία του Ρομαό και τη θέση δίπλα στον Τογκολέζο διεκδικούν ο Ζιλέ και ο Ταχτσίδης. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ζιλέ είχε κάνει καλό ματς απέναντι στην Λαμία αλλά καλό παιχνίδι έκανε και ο Ταχτσίδης κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος της ομάδας του Πειραιά και ο Γκαρθία περιμένει πολλά από τον διεθνή άσο. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Κέβιν Μιραλάς και ο Μάρκο Μάριν και στην κορυφή της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι παρατηρήσεις για τα λάθη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική νίκη επί της Ξάνθης στο Φάληρο και ο Γκαρθία έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του. Ήταν κάτι άλλωστε που το είπε ο 44χρονος τεχνικός και στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν εντόπισε λάθη των παικτών του.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μίλησε στους παίκτες του για τα συγκεκριμένα λάθη, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε κι αυτό μας οδήγησε σε λάθη. Είχαμε πει και πριν το παιχνίδι ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε λάθη που οφείλονται σε απροσεξία ή λάθος θέσεις των γραμμών».

Χωρίς Ομάρ – Οτζίτζα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Οτζίτζα Οφόε. Οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους κι έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους. Αμφότεροι κάνουν προσπάθεια για να είναι έτοιμοι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτή τη στιγμή ο Οτζίτζα φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Νορβηγό αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ