Ολυμπιακός : Οι σκέψεις Γκαρθία για το κέντρο άμυνας

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις Γκαρθία για το κέντρο άμυνας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο άμυνας των ερυθρόλευκων. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ισπανό και Σισέ.

Απομένουν λίγες ώρες μέχρι την σέντρα του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν την Ένωση στο Καραϊσκάκη. Οι πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Τρίτης και ο Όσκαρ Γκαρθία έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η σκέψη του Ισπανού τεχνικού των πειραιωτών, για το κέντρο άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Αλμπέρτο Μποτία. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι o Γκαρθία έχει αποφασίσει την χρησιμοποίηση του Ένγκελς στην αρχική εντεκάδα, αλλά είναι πιθανό το ενδεχόμενο να παίξει δίπλα στον Βέλγο ο Ισπανός και όχι ο Σισέ.

Οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Μποτία στην βασική εντεκάδα, λόγω κάποιων λαθών που έκανε ο Σισέ στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα, ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Ο 44χρονος κόουτς της ομάδας του Πειραιά θα μιλήσει στους παίκτες του και πριν την αναχώρηση της αποστολής από του Ρέντη, δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες στους ερυθρόλευκους.

Αυτό που πρέπει πάντως να σημειωθεί είναι ότι ο Γκαρθία έδωσε έμφαση στις στατικές φάσεις στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ