Τρολάρει και προκαλεί η ΕΠΟ με τον τελικό κυπέλλου

Τρολάρει και προκαλεί η ΕΠΟ με τον τελικό κυπέλλου

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που δε λέει να βάλει μυαλό, προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Τη χρονιά που μας πέρασε, η χώρα μας έγινε για ακόμη μια φορά περίγελος με τους ερασιτεχνισμούς της ΕΠΟ. Ο τελικός του Κυπέλλου απαξιώθηκε, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να μετατρέπει έναν ιστορικό θεσμό σε… ανέκδοτο. Έγινε ο τελικός κυπέλλου θίασος σε περιοδεία. Και όπως φαίνεται, υπάρχει και συνέχεια από τους «εξυγιαντές» που… νοιάζονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το καλεντάρι του Κυπέλλου 2020-2021 και όπως εύλογα μπορεί να παρατηρήσει κανείς υπάρχει και πάλι μια «παγίδα». Τι αναφέρει η προκήρυξη για τον τελικό του Κυπέλλου;

«Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, ήτοι σε γήπεδο που δεν αποτελεί την έδρα καμίας από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σ΄ αυτόν και το οποίο θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία».

Άπαντες λοιπόν καταλαβαίνουν πως στην ΕΠΟ θέλουν να μας τρολάρουν και να προκαλέσουν. Σε όλες τις κανονικές χώρες του κόσμου, στην προκήρυξη δηλώνεται η έδρα τέλεσης του τελικού.

Στην Ελλάδα των «εξυγιαντών» δε συμβαίνει αυτό, προφανώς για να γίνουν τα κατάλληλα χατίρια σε κάποιες ομάδες. Όπως για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ, που έχει… αλλεργία με το Ολυμπιακό Στάδιο. Και για αυτό, τον καλύπτουν με τη λέξη «ουδέτερο».

Πριν από λίγο καιρό, η ΕΠΟ προσπάθησε με πραξικοπηματικό και προκλητικό τρόπο να μεταφέρει τον τελικό στην Ριζούπολη. Ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Αλλά έπρεπε να γίνει για τα «μάτια» της ΑΕΚ.

Με τη φετινή προκήρυξη, δεν αποκλείεται να έχουμε και πάλι τα ίδια… κόλπα. Η ΕΠΟ δε βάζει μυαλό και γελοιοποιεί από την αρχή τον ιστορικό του θεσμού του Κυπέλλου. Και είναι δεδομένο, πως με αυτές τις πρακτικές θα φτάσουμε και πάλι στον τελικό και θα «ψαχνόμαστε» για την έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ