Κάναντι : «Περήφανος για την απόδοση της ομάδας»

Κάναντι : «Περήφανος για την απόδοση της ομάδας»

Το σχόλιο που συνηθίζει ύστερα από κάθε παιχνίδι έκανε στη σελίδα του στο facebook ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, έμεινε ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια της ομάδας του αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν από θέση οφσάιντ. Μάλιστα, ανέβασε και τρεις φωτογραφίες από το ματς όπου στη μία φαίνεται καθαρά το οφσάιντ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα σημαντικό εκτός έδρας γκολ στη Θεσσαλονίκη. Παρά τις δυσκολίες παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε καλές πιθανότητες αλλά ο ΠΑΟΚ σκόραρε το πρώτο του γκολ έπειτα από ένα ξεκάθαρο οφσάιντ. Παρόλα αυτά η ομάδα δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της ποτέ και έβαλε σε πίεση τον αντίπαλο.

Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά πολύ περήφανος γι αυτή την εξαιρετική απόδοση της ομάδας. Τώρα είναι σημαντικό να βρεθεί η ομάδα στο σωστό πλαίσιο για το επόμενο ματς της Κυριακής του πρωταθλήματος απέναντι στη Λάρισα».

Δείτε το ποστάρισμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ