ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Κόσμος στο Ρέντη, πορεία και… μήνυμα!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Κόσμος στο Ρέντη, πορεία και… μήνυμα!

Πλήθος κόσμου ετοιμάζεται να... ξεπροβοδίσει την αποστολή του Ολυμπιακού από το Ρέντη, πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ και «υπόσχεση» των παικτών για πρόκριση.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών πριν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Αλλά παράλληλα θέλουν να τους στείλουν και ξεκάθαρο μήνυμα ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει και στο πρωτάθλημα και ότι οι ίδιοι θα πρέπει να δίνουν διαρκώς τον καλύτερό τους εαυτό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, λοιπόν, πολύς θα είναι ο κόσμος που θα βρεθεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη Οι φίλοι των Πειραιωτών θέλουν με αυτόν τον τρόπο να δώσουν ψυχολογική ώθηση και τόνωση στους παίκτες του Οσκαρ Γκαρθία, απαιτώντας παράλληλα την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Μάλιστα, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πιθανό η αποστολή να ακολουθηθεί με μηχανοκίνητη πορεία από ερυθρόλευκους, έως ότου τους επιτραπεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στις τάξεις των παικτών υπήρξαν πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες. Με τους ερυθρόλευκους να έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για στραβοπατήματα. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι ειδικά στα ατυχή παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ οι ίδιοι φέρνουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τα άσχημα αποτελέσματα και εμφανίζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν το κλίμα. Και να παλέψουν ως το τέλος.

Με το αποψινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να δώσουν τις απαντήσεις τους. Εξάλλου, όλοι στο Ρέντη γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, ούτε διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές. Το αντίθετο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν τα πάντα. Και για αυτό η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι αδιαπραγμάτευτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ