Χωρίς Πρίγιοβιτς, αλλά με Μουλέν ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

Χωρίς Πρίγιοβιτς, αλλά με Μουλέν ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

Ο Σέρβος φορ είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς, ενώ ο Γάλλος είναι σε καλή κατάσταση και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Για βασικός και ο Αζεβέδο.

Με μία πολύ σημαντική απουσία ταξιδεύει για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ατρόμητο, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου. Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λοιπόν, απουσιάζει το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα του Περιστερίου.

Οπως έγινε γνωστό από τους Θεσσαλονικείς, ο Σέρβος αρχισκόρερ του δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων. Ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος καταβαίνει στο Περιστέρι με σκοπό να διαφυλάξει το «καθαρό» 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει μία… εύκολη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Τιμπό Μουλέν να κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή. Ο Γάλλος βρίσκεται κανονικά στη 18μελή αποστολή του ΠΑΟΚ (σε αντίθεση με τον Μιχόγεβιτς) και όλα δείχνουν ότι ο Λουτσέσκου θα τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του αγώνα. Κάτι που ισχύει και για τον Μάρσιο Αζεβέδο, ο οποίος επίσης δείχνει ότι διαρκώς βελτιώνεται.

Από εκεί και πέρα έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί ταξίδεψε με άδεια στην Ιταλία, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις. Τις μέρες που θα παραμείνει εκεί, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, θα ακολουθεί κανονικά το προπονητικό του πρόγραμμα σε αθλητικό κέντρο.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον Ατρόμητο: Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Μάτος , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ