AEK – Ολυμπιακός : «Κρατάμε την προσπάθεια, κοιτάμε μπροστά» είπε ο Κόντης

AEK – Ολυμπιακός : «Κρατάμε την προσπάθεια, κοιτάμε μπροστά» είπε ο Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης με δηλώσεις του υπογράμμισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του απέναντι στην ΑΕΚ, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να μην παραμείνουν στις δύο απανωτές ήττες από την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Χρήστο Κόντη.

Ο βοηθός του Όσκαρ Γκαρθία εστίασε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Ερυθρόλεκοι στο ματς με την Ένωση στο ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας πως στο τέλος θα μπορούσαν οι παίκτες του να ισοφαρίσουν σε 2-2.

«Μπορώ να πω ότι τα παιδιά πάλεψαν σε όλο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις, δεν κινδυνεύσαμε σε σε κάποιες στιγμές κρατήσαμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γκολ σε στιγμές αδράνειας και εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε στο τέλος κι εμείς να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης με τον Παναγιώτη. Πρέπει να μείνουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και να συνεχίσουμε», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ